Contacteaza-ne!

First Start Solution este o frima care activeaza in domeniu de peste 15 ani si ofera clientilor ei consultanta permanenta. Pentru noi oferte, promotii, programari sau intrebari scrie-ne in formularul de contact de mai jos.

Detalii

Contact

Tel: +40 756 437 258 E-mail: office@copiatoarealbaiulia.com Adresa: Alba Iulia Str. Vasile Goldis, bl. 10A Program: Luni — Vineri 8:00 – 17:00 Sambata 9:00 – 13:00

First Start Solution este o firma cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, care poate oferi clientilor o gama larga de produse si servicii. Compania  noastra are ca domeniu de activitate vanzarea, mentenanta, instalarea si inchirierea copiatoarelor si echipamentelor de birou, de la copiatoare pana la produse de papetarie.

Echipa noastra ofera service, mentenata si piese de schimb pentru copiatoare si imprimante. Asiguram consumabile originale pentru Cannon, Konica Minolta, Katun, etc. Pentru acestea oferim consultanta permanenta si gratuita. Pentru a vedea mai multe servicii si produse pe care le oferim acceseaza paginile Produse, respectiv Servicii.