SERVICII

First Start Solution este o firma care activeaza in domeniu de peste 15 ani si ofera clientilor ei consultanta permanenta si servicii care satisfac cerintele oricarui client oferindu-i acetuia siguranta unei afaceri de succes. Principalul scop al nostru este dezvoltarea unei relatii de lunga durata cu clientii.

service

Service si mentenanta

Avem experienta de peste 15 ani in domeniu si va asigura service si intretinere pentru copiatoare, imprimant si multifunctionale.

instalare sisteme securitate

Oferim servicii de instalare sisteme de supraveghere si de alarma de inalta calitate menite sa va ofere siguranta si securitate familiei sau afacerii.

automatizari porti si interfoane

Iti putem oferi servicii complete de montaj a sistemelor automatizate pentru porti batante, porti culisante, automatizari pentru sisteme de control acces si interfoane.

Configurare retele

Configuram retele LAN, de internet si WIFI, pentru firma dumneavoastra: configurare routere, instalare cabluri, TCP, TC/IP, conectare imprimanta la retea, etc.

SERVICE echipamente IT

Echipa noastra va oferta servicii de intretinere si mentenanta a oricarui tip de echipamente IT: statii de lucru, servere si retele de calculatoare, mentenanta hardware si software pentru orice tip de echipament.

inchirieri echipamente birou

Va oferim servicii de inchiriere a echipamentelor de birou: copiatoare, imprimante, multifunctionale, dintr-o gama variata de produse si in diferite configuratii.

Detalii contact

Contact

Tel: +40 756 437 258
E-mail: office@copiatoarealbaiulia.com
Adresa: Alba Iulia Str. Vasile Goldis, bl. 10A
Program:
Luni — Vineri 8:00 – 17:00
Sambata 9:00 – 13:00

La Copiatoare Alba Iulia gasiti cel mai bun raport pret calitate ale cartuselor de imprimanta si al consumabilelor. Principalii nostrii colaboratori in furnizarea consumabilelor sunt: Minolta, HP, Canon, Katun, etc.Va oferim o gama larga de produse pentru biroul dumneavoastra si nu numai.Oferim spre vanzare copiatoare multifunctionale cu garantie si service post garantie.First Start Solution are o experienta de peste 15 ani in reconditionarea copiatoarelor. Copiatoarele sunt complet reconditionate inainte de vanzare si beneficiaza de garantie.